Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı

Wiki Article

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa de yek hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir oluş bulunmalıdır.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın baplarının üretim amacı beniâdem sağlığını yangın ve tütün gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Sizin derunin yangın merdiveni projelerini şık taammüden projeye birebir yangın merdiveni uygulamasına beraberinde hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Kanatlar süresince yakışır yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı ciğerin bindi plakaları mevcuttur.

Malzeme: Yangın kapılarında çoğu kez çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanmalidir.

Yangın bapları, yangın eminği karınin nazik öneme mevla olan yapısal unsurlardır. Ivedi durumlarda emin bir kaçış sahip olmak üzere tasarlanmış olan bu baplar, yangının yayılmasını engelleyerek yangın kapısı insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı evet. Yangın bapları genellikle yangın dayanımı faik malzemelerden mamultır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

Özellikle duygulu ve kibar materyallerin evetğu odaların baplarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında mükemmellik özları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz yeterli olacaktır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf ayırt edici bir vesair özelliği kilit + kol seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangına Metanet: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylece yangın üzere durumlarda dahi baplar insanların çıkışı kucakin elverişli konumda olur.

Turfa binalarda ve yangın merdiveni düzı sıkıntılı olan binalarda kaçış merdiveni yapımına olanak vermektedir. 

çatı dâhili yangın merdivenleri, insanoğluın hızlı ve güvenli bir şekilde tahliye edilmelerini katkısızlar ve ivedili durumlarda yangın emniyetliğini artırır.

Yangın merdivenleri düzgün aydınlatılmalı ve akla yatkın sorunaretlemelerle belirtilmelidir. Ivedi durumda insanoğluın merdivenleri hızla bulabilmeleri ve kullanabilmeleri önemlidir.

Report this wiki page