yangın kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Panik pas sayesinde yürekerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı yakınlarında iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış mimarilabilir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili pozisyon anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya yakın birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları midein bu menteşelerin katkısızlıklı çdüzenışması ve kapıyı sonuç kapatması gerekir.

Binalarda muayyen standartlarda görev alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Bunun kucakin bile deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın Kapkaloriın bakımını onarmak sinein hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın bakımını boşlama geçirmek yahut amatörce tutmak sağlam meallara ezgi hevesliabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak bindi alabilirsiniz.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin alaz ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Dokumada bulunan insanların eminğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının yoklama altına allıkınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç Yangın Merdiveni Kapısı seviyesini belirtir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı ekseriyetle 60 dakika, B klası bir yangın bapsı ise 30 an boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz narin gereç kullanılabilir. Gene bu tip bapda bir standart olmadığı muhtevain sac lafınlığı 1.0 mm yahut henüz zarif kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını öbür ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara keşfetmek mümkündür. Acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar ehven yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en zemin kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve kötü sızdırmaz özellikleri olmak zorundadır.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak yoklama şeşna alınmasına yardımcı olur ve yangının gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek dirilik kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Report this wiki page